Graag stel ik me voor…


Ik ben Miranda van den Berg geboren in Eindhoven en ik heb mijn kinderjaren door gebracht tussen de boerderijen en de bossen in Someren Heide.

Yoga is voor mij een ontdekkingstocht iedere dag opnieuw, waarin ik leer uit mijn hoofd naar mijn hart te gaan, vrij te zijn.
Sinds 1995 kwam ik mijn eerste yogadocente Shailaya tegen tijdens de zwangerschap van mijn eerste dochter. Ik woonde toen in Zoetermeer. Zij leerde mij echt contact te maken met mijn fysieke en mentale lichaam middels Hatha yoga. Ik was onder de indruk van het effect van yoga. Yoga is altijd een rode draad in mijn leven gebleven soms wat actiever met Chakra Yoga en soms wat meer op de achtergrond middels meditatie. Ik ben ook lang zeer actief met andere sporten bezig geweest, zoals voetbal, atletiek, hard lopen, fitness en volleybal.

In 2013 ben ik gestart met mijn eerste Yoga opleiding ; Ashtanga yoga, later gevolgd met Pralaya, Restorative yoga en Meditatie.

Ondertussen ronde ik in 2015 ook mijn 3 jarige opleiding tot Natuurgeneeskundige therapeut in de Thaise Yoga massage af.

Zo heb ik een toolbox vol ervaringen en instrumenten die ik kan inzetten in mijn lessen. Dat is ook wat ik graag doe en wat mij kenmerkt. Ik ben creatief en heb de mogelijkheid om mijn les zo aan te passen aan de groep die ik voor me heb.

Wat mij betreft is er voor iedereen een weg in Yoga. Het gaat niet over de uiteindelijke houding, de weg er naar toe is veel interessanter. De ruimte die jij in durft te nemen om yoga te beoefenen daar kan ik van genieten en wil ik je graag bij helpen.

Deze energie, de ruimte waarbij je veilig voelen belangrijk is, neem ik mee naar mijn eigen studio, die in juni 2018 geopend is en daarom de naam; “Yoga Ruimte” heeft gekregen.

“I am what I am
Because of
Who we all are”