Thaise Yoga Massage

Thaise yoga Massage is een eeuwen oude massagevorm die gebaseerd is op traditionele Thaise geneeswijze, gecombineerd met invloeden uit de Indiase Yoga en de Chinese acupressuur. Thaise yoga Massage is anders dan een reguliere Westerse ontspanning massage. De massage is actiever en afwisselender door de verschillende houdingen in rug-, buik- of zij-ligging.

Strekkingen & drukpunten

In de massage breng ik je in verschillende houdingen om dmv strekkingen ruimte te creëren in je lichaam en weefselstructuren te versterken. Via palmdruk massage wordt spierspanning vermindert. De combinatie van strekkingen en palmdruk zorgt er voor dat de energie mag gaan stromen. De massage wordt gegeven vanuit “Metta”, dit is liefdevolle aandacht.

Dat jouw energie vrij kan stromen is enorm belangrijk, ziekte en lichamelijke klachten kunnen namelijk ontstaan door een disbalans in je energie.

Thaise Yoga massage heeft oa effect op:
  • Lichaamsbewustzijn
  • Verfrist en verheldert je gedachten en emoties
  • De werking van je organen
  • Verbetert je afweermechanisme
  • Helpt afvalstoffen uit het lichaam te verwijderen
  • Maakt spieren en gewrichten soepel
  • Helpt bij rug, nek- en schouderklachten
  • Helpt bij hoofdpijnklachten
  • Vermindert de effecten van stress; oa ook burn-out klachten
  • Brengt een diepe, meditatieve ontspanning

Bij de traditionele Thaise yoga massage lig of zit je ontspannen en comfortabel op een futon mat.

De massage op de futon mat wordt over je kleding heen gegeven. Draag daarom loszittende comfortabele kleding tijdens je sessie, bijvoorbeeld sport of yogakleding.

Oliemassage en Kruiden stempels

Inmiddels is de olie massage ook geïntegreerd in de Thaise massage en kan je hier ook naar vragen. Deze massage is zachter maar heeft ook de strekkingen en drukpuntmassage van de traditionele Thaise massage. Ik maak gebruik van natuurlijke olie. Ook is een combi mogelijk van olie en kruidenstempel massage.
Kruidenstempels zijn buideltjes gevuld met zorgvuldig samengestelde kruiden. De kruiden hebben een reinigende, activerende, ontspannen en herstellende werking op de huid door de werking van de warmte op met name de doorbloeding. De kruidenstempel brengt verlichting bij spierpijn, allerlei vormen van reuma, jicht en spierdystrofie.

Thaise stoel Massage

Thaise Stoel Massage is een unieke variant op de gewone stoelmassage. Het is een heerlijke ontspannen kortdurende (30 minuten) massage waarbij de aandacht ligt op hoofd, nek, schouders, rug.
Na de massage voel je dat alle spanning van je afgegleden is, nieuwe energie en ideeën bruisen op.

Zwangerschap Massage

Voor zwangere vrouwen is het mogelijk een afspraak te maken voor zwangerschap massage. Een weldadige massage met natuurlijke olie om in een diepere vorm van ontspanning te komen.
Voor tarieven neem vrijblijvend contact op met Miranda van den Berg via de contact pagina.

Ik wil ontvouwen,

Laat geen enkele plek in mij zichzelf gesloten houden

Want waar ik gesloten ben,
Ben ik niet echt