Graag stel ik me voor…


Yoga is voor mij een ontdekkingstocht iedere dag opnieuw, waarin ik leer uit mijn hoofd naar mijn hart te gaan, vrij te zijn.

Ik ben Miranda van den Berg geboren in Eindhoven en ik heb mijn kinderjaren door gebracht tussen de boerderijen en de bossen in Someren Heide.

Sinds 1995 kwam ik mijn eerste yogadocente Shailaya tegen. Ik was zwanger en starte met zwangerschapsyoga. Ik woonde toen in Zoetermeer. Ik was onder de indruk van het effect van yoga op mijn lijf en de energie die het mij gaf. De liefde voor yoga is daar begonnen en nooit meer uit mijn leven verdwenen.

In 2013 startte ik met mijn eerste Yoga opleiding; Ashtanga Yoga. Ik was toen al in het derde jaar van mijn Therapeutische Thaise Yoga massage opleiding bij Thai Dee. Hierna ben ik aanvullende cursussen en opleidingen voor zowel Yoga als Massage blijven volgen. Ik volg nu nog 500 uur docenten opleiding; Pralaya Yoga bij Robert Boustany en ben gestart met de opleiding Yoga voor zwangeren.

In de Yoga Studio geef ik ook Thaise yoga Massage. Dit is een eeuwen oude massage die gebaseerd is op traditionele Thaise geneeswijze, gecombineerd met invloeden van yoga uit India.
Naast ontspanning kan ook de Thaise massage een perfecte ondersteuning geven bij bv Burn Out klachten en fysieke klachten of puur voor ontspanning.

De liefde voor Yoga, de rust en gezondheid die ik door Yoga ervaar wil ik graag met jou delen. Wat mij betreft is er voor iedereen een weg in Yoga. Door je hart te openen, het lef te hebben om te kijken naar wat je daarin tegen houdt, kom je uiteindelijk bij de stilte. Gun jezelf dat moment en wees welkom.
“Spanning is wie je denkt dat je moet zijn, ontspanning is wie je werkelijk bent.”

“I am what I am
Because of
Who we all are”